- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
iwu
addikt
nincs köze a 4 in 1 hez.
az config.sys ben van ez a parancs, a magas memória kezelésére szolgál asszem.
Device=c:windowsemm386.exe etc...
telepitések közben bekerülhet akár töbször is a konfig.sysbe, az f8 után a lépésről lépésre jó módszer, megnézed mi csinálja, majd törlöd a felesleges sorokat a config.sysből meg az autoexec.batból a c: ben. -
iwu
addikt
hi!
akartál biost frissiteni rajta, és elszállt?vagy csak spontán?
a spanom régi alaplapja csinálja ezt mindig, de ilyenkor ált felajánl annyit, hogy egy floppyról ujrairhatod a biosodat.
ha ilyent nem tud, akkor ki kell venni a biosict, és másik lapban flashelni.
Ha még nem nyúltál hozzá (nem a te biosupdatedtől szállt L), akkor vidd vissza a boltba, csinálják meg! -
DrSoul
őstag
up
-
DrSoul
őstag
Sziasztok!
Bootolásnál, mikor már kezdi tölteni a Win98SE-t, tudjátok, és kicsit még visszatér a fekete képernyő (tehát nem a legelején, amikor még az IDE meghajtókat nézi), akkor kiírja, hogy(magyarul írja) ''Az EMM386 nincs telepítve. [...] (talán van még valami) Ha készenáll, nyomjon egy billentyűt. Ha nyomok, akkor tesztel valamit (szerintem memóriablokkokat), majd kiírja, hogy ''ok.Telepítve.Működik (jó, nem pont így, de ez a lényege... :DDD ).
Ha nem nyomok gombot, vár egy kicsit, majd ugyan így végrehajtja, csak pár másodperccel több idő lesz a betöltés.
Ez multkor nem csinálta, volt egy új format... Nem tudom. Állítottam néhány dolgot a BIOS-ban, de elvileg semmit, ami ide tartozna. Pl. default volt, hogy videokártyának PCI-t keres-> átraktam AGP-re. Meg növeltem az FSB-t 133->166 és levettem a szorzót 11->9. Igy ugyanúgy a gyári értéken vagyok (AMD 1700+-> 1476 (vagy ilyesmi) MHz).
Más nem jut eszembe.
Alaplap: Asus A7N8X; ram: 2x256 Hynix.
Mi lehet ez? Multkor nem vettem észre ilyet... -
kovi
senior tag
Amikor beindítottam.
Valami? Semmi? -
kovi
senior tag
Sziasztok !
Segitségre lenne szükségem.
A gépem ezt irja ki:
Award Bios ROM Checksum error.
Semmi bootolás.
Még a bios-ba sem lehet bemenni.
Ez egy Chaintech 7VJL Apogee Deluxe lapka.
HELP!! :O
Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 10
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzol Screenshot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest