Aktív témák
-
Charlie Gordon
aktív tag
Az XP-t valószínüleg az zavarta meg, hogy a ME installálás után a PQMagic a ME partícióját elrejtette (ugyanis, ha 2 primary partíciót csinálsz, az egyik alapértelmezetten rejtett) . Ki lehet kényszeríteni a PQMAgic-kel, hogy mindkettő látható legyen, kicsit pofázik, de megcsinálja. Így utólag is lehet multibootossá tenni, nézz be pl ide, itt nemrég részletesen leírták hogyan kell : [L]http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9045980&w=150[/L]
-
nygma
addikt
én csak azt nem értem, hogy hogyan jön a PM a képbe. minek az egyáltalán ehhez a műveletsorhoz?
a helyes ÉS működő verzió a következő:
-xp cd be, boot.
-partícionál
- winme cd be, rendszer fel
-xp cd be, rendszer fel, és voilá, minden happyhappyjoyjoy. egyébként meg xp mellé me-t felrakni... butaság. szerintem
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest