Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
nyuszika0216
üzenetére
neeeem, ez a kis, új fa, a másik nem gyógyult fel, az idősebb
kivittem szülőkhöz és kiültettem a kertbe, minden mindegy alapon...aműgy arra gondolok még, hogy éjjel megfázhatott, döntött ablak mellett állt és ezért száradhatott meg egyik napról másikra az összes levél.. egy hétig hagytam így, csak locsoltam, aztán leszedtem az összes levelet csupaszra és 3 napon belül elkezdett leveleket bontani. úgyhogy ha elszáradtak a levelek, azonnal lekell szedni az összeset és ezzel szabad utat kap a fa, hogy újra levelet próbáljon bontani. legalábbis a két fából ez a tapasztalat

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16-24GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
kivittem szülőkhöz és kiültettem a kertbe, minden mindegy alapon...