- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Magisk
- 10, 15, 20: egy kis iQOO-val megfejthető a számmisztika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
nyuszika0216 #103 üzenetére
szerintem ő még nem volt átültetve. eredeti földben van. előneveltként vásárolt, nem kis korától. nagyon szép zöld volt folyamatosan, és egyik napról a másikra száradt és égett meg a levele. margit krt-on van egy kis bonsai bódé, onnan van. én nem gyanakszom semmilyen gombás és egyéb fertőzésre, mert soha, egyetlen növénnyel sem történt ilyen, és nem csak a bonsai-okra gondolok most. anyum kitette közvetlen üvegtábla mögé és szerintem pikk-pakk megégett.
emlékszem, a kis boltban is, ahol vettem, ott is az egyik oldalt tárolt bonsai-ok, amelyek több fényt kaptak, jobban sárgultak, éppen akkor mondta az eladó lány, mikor egy másik, kicsi bonsai-t vettem a minap.
most áthoztam magamhoz, árnyékosabb, de fényes helyre raktam, indirekt fénybe, tülfüggöny mögé.
a földje amúgy jónak tűnik, mert mohásodik, zöld a felszíne, és a gyökere tartósan jó színű. a 2 hetenete tápos oldatba merítést is kapja rendesen, amúgy meg csak vizet.
levél metszés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- hcl: Máté tíz pró
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Google Chrome
- Spotify
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest