Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
nyuszika0216
üzenetére
szerintem ő még nem volt átültetve. eredeti földben van. előneveltként vásárolt, nem kis korától. nagyon szép zöld volt folyamatosan, és egyik napról a másikra száradt és égett meg a levele. margit krt-on van egy kis bonsai bódé, onnan van. én nem gyanakszom semmilyen gombás és egyéb fertőzésre, mert soha, egyetlen növénnyel sem történt ilyen, és nem csak a bonsai-okra gondolok most. anyum kitette közvetlen üvegtábla mögé és szerintem pikk-pakk megégett.
emlékszem, a kis boltban is, ahol vettem, ott is az egyik oldalt tárolt bonsai-ok, amelyek több fényt kaptak, jobban sárgultak, éppen akkor mondta az eladó lány, mikor egy másik, kicsi bonsai-t vettem a minap.
most áthoztam magamhoz, árnyékosabb, de fényes helyre raktam, indirekt fénybe, tülfüggöny mögé.
a földje amúgy jónak tűnik, mert mohásodik, zöld a felszíne, és a gyökere tartósan jó színű. a 2 hetenete tápos oldatba merítést is kapja rendesen, amúgy meg csak vizet.
levél metszés?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung A17 mobiltelefon
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi