- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Tommmy
tag
Nekem ugyanilyen esetem volt csak a Norton Internet Security 2004-el. Megvettem egy számtechboltba, hazavittem feltelepítettem, majd nem tudtam aktiválni, mert használtnak ismerte fel cd-n lévő gyári sorozatszámot!
Vissza a boltba, majd a boltos reakciója: mindjárt ad egy cracket amivel megoldódik a problémám! Na elküldtem a picsába! Mondom ezt én is le tudtam volna szedni a netről, programostul, sőt még spóroltam is volna 28.000 forintot.
Valamit erőlködött, alá kellett írnom egy csomó papírt,majd nagy nehezen kicserélte.
És hogy mi volt a hiba, azt a mai napig nem tudom, mert fóliázott, bontatlan volt az egész!
Ja erről jut eszembe! Még süldő koromban voltunk gyárlátogatáson egy csavargyártó cégnél, nos ott aztán mindent be tudtak fóliázni amit csak akartak!
Aktív témák
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- LED világítás a lakásban
- World of Tanks - MMO
- Wuthering Waves
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Interactive Brokers társalgó
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest