- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
"Már az S9-em kijelzője is megrepedt egyszer attól, hogy a zsebemben volt, miközben cipőfűzőt kötöttem."
Szerintem vagy gyártáshibás volt (nagy volt a feszültség az üvegben) vagy a zsebed volt nagyon szűk és cipőfűzés közben még jógáztál is.
Az utóbbi években szinte az összes nagy samsungot használtam.(S20+, S20 ultra, S21 ultra, S22 ultra most S23 ultra) Az esetek 50 százalékában már a zsebemben van amikor megkötöm a cipőm, de még egyik sem repedt meg .
#24Ricardo
"Az is könnyítene a dolgon, ha a "férfi divat" férfiasabb lenne, és nem úgy nézne ki sok "férfi" mintha reggel a 15 centivel alacsonyabb barátnője nadrágját vette volna fel."
+1 -
johnny500
tag
Az a cipőfüzős eset egyedi lehet én még senkitől nem hallotam ilyet. Szerintem ez belefér. Az, hogy karcok miatt nem tudsz használni egy telefont én inkább user errornak hívnám. Egy telefonom sem karcos (használhatatlanul) pedig nem irodában dolgozok csak oda kell rá figyelni. Fólia nélkül használom őket olcsó silikon tokban.
Tokokból meg nem kötelező a legolcsóbb kínai gagyit venni, vannak azokból is szép prémium termékek, hogy az iphone is jól nézzen ki benne.
Abban egyetértek, hogy lehetnének strapabírobbak a telefonok főleg a hátlapok. A régebbi textúrázott műanyag hátlapok nekem is jobban bejöttek és akkor tokot se tennék rá. Meg lehetne több teló 6 coll körül vagy alatta is valóban. -
Ricardo
titán
"Egy prémium kategóriás telefonnak egyrészt el kéne férnie egy (férfi) zsebben (úgy, hogy nem reped meg a kijelző, ha lehajolsz a cipődhöz), "
Milyen férfire gondolsz?
Mivel nem egyforma magasságúak, és súlyúak az emberek, nagyon sok féle van.
Az is könnyítene a dolgon, ha a "férfi divat" férfiasabb lenne, és nem úgy nézne ki sok "férfi" mintha reggel a 15 centivel alacsonyabb barátnője nadrágját vette volna fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- PlayStation 3
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- SzoftverPremium.hu
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest