- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
blueMerle #37 üzenetére
Nagyon gáz, főleg annak tükrében, hogy a másik legnagyobb gyártó, aki uralja a prémium szegmenst, még itt se tart. Én nem akarok féltéglát magammal cipelni, 2 naponta éjjel feltöltöm a 100éves i8 töltővel a telefont és elvagyok vele. Ha meg nem viszed magaddal, máris nem töltöd annyival.
-
doooo
veterán
válasz
blueMerle #10 üzenetére
Van olyan 66-70W-os, ami lassabban tölt mint a Samsung 45W-on... Nem minden ezektől a számoktól függ. Abszolút középpályások ezek; az iPhone/Pixel/Sony, stb, mind lassabbak, na meg az olyanok is, mint amit most mondtam, amik papíron gyorsabbak, valóságban nem.
Én speciel nem is szeretném, hogy 15 perc alatt, 50+fokosra melegedve töltsön 100%-ra... senki ne mondja, hogy ez jó, vagy fenntartható a jelenlegi technológia mellett. -
da.
tag
válasz
blueMerle #10 üzenetére
tök érdekes, hogy neked ez veri ki a biztosítékot, de hát nyilván mindenki másképp használja a kütyüjeit.
én este felteszem, reggel leveszem, oszt' kész. direkt csigalassú töltőn van éjszakára.
havonta 2-3 alkalommal kell gyorsabb töltés. de ha az sem elég bárhova indulás előtt, van a kocsiban. vagy ha nem kocsival megyek, akkor beteszem a külső akksit a hátizsákba (évente alig párszor van ilyen). nyilván nem vagyok poweruser, de egyszerűen nekem nincs olyan helyzet, hogy a 25W ne lenne elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest