- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
válasz
#95904256 #578 üzenetére
Mondjuk én nem vagyok egy nagy SETI tudor, de ha jól látom akkor a SETI@BOINCWatch program valami ilyesmire szolgál.
-
válasz
#95904256 #574 üzenetére
1. Az app_info.xml most is 'él', csak talán a 6-os főverzió egyik újítása volt a program, és az adatbázis rész különszedése (az app_info.xml az adatbázishoz került, mivel a projektek és a csomagok leírásait tartalmazza). Vagyis a telepítésnél meg lehet adni a program mappát, és az adatbázis mappát - ezek alapértelmezés szerint teljesen külön vannak, és az adatbázisé a "Document and settings\{user-név}\"-en belül van valahol (én már az eleje óta úgy használom, hogy a BOINC mappáján belül egy Database mappába raktam; így az eredeti megoldásra már nem emlékszem, de azért megkereshető).
[Szerk.: Visszaolvastam, és a pontos alapértelmezett hely: "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\BOINC".]
2. A 6.4-es alverzió újdonsága volt a CUDA támogatás (az ATI féle GPU-s támogatás viszont csak a 6.5-ös verziókban jelent meg először). A második kérdésre passzolok - mindenesetre a BOINC nem ismerné fel a GPU-t; de talán attól még a programot lefuttatná, bár lehet, hogy nem a GPU-n, hanem a CPU-n. Vagyis számomra egy hatalmas kérdőjel a lehetőség. -
Thrawn
félisten
válasz
#95904256 #535 üzenetére
Variálnak mostanában rendesen...
6.10.40 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- PC Game Pass előfizetés
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest