- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
válasz
#95904256 #578 üzenetére
Mondjuk én nem vagyok egy nagy SETI tudor, de ha jól látom akkor a SETI@BOINCWatch program valami ilyesmire szolgál.
-
válasz
#95904256 #574 üzenetére
1. Az app_info.xml most is 'él', csak talán a 6-os főverzió egyik újítása volt a program, és az adatbázis rész különszedése (az app_info.xml az adatbázishoz került, mivel a projektek és a csomagok leírásait tartalmazza). Vagyis a telepítésnél meg lehet adni a program mappát, és az adatbázis mappát - ezek alapértelmezés szerint teljesen külön vannak, és az adatbázisé a "Document and settings\{user-név}\"-en belül van valahol (én már az eleje óta úgy használom, hogy a BOINC mappáján belül egy Database mappába raktam; így az eredeti megoldásra már nem emlékszem, de azért megkereshető).
[Szerk.: Visszaolvastam, és a pontos alapértelmezett hely: "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\BOINC".]
2. A 6.4-es alverzió újdonsága volt a CUDA támogatás (az ATI féle GPU-s támogatás viszont csak a 6.5-ös verziókban jelent meg először). A második kérdésre passzolok - mindenesetre a BOINC nem ismerné fel a GPU-t; de talán attól még a programot lefuttatná, bár lehet, hogy nem a GPU-n, hanem a CPU-n. Vagyis számomra egy hatalmas kérdőjel a lehetőség. -
Thrawn
félisten
válasz
#95904256 #535 üzenetére
Variálnak mostanában rendesen...
6.10.40 tesztverziók:
Windows 32bit
Windows 64bit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konteó topic
- Elektromos autók - motorok
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zelda Játékok
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest