Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Üdv mindenki!
Nem tudna valaki javasolni olyan Bluetooth USB Dongle-t, amelynek a drivere telepíthető Windows x64 Edition alá? (Ja és ami még fontosabb: kapható Magyarországon
) A hétvégén egy X-Micro USB adapter járt nálam, de ezt is csak a Windows x64 beépített Bluetooth kezelőjével sikerült életre lehelni. Valahol olvastam (azt hiszem a planetamd64.com-on), hogy a Widcomm driverbe valahogyan életet lehet lehelni Windows x64 alatt, de nekem ezt nem sikerült kiviteleznem, illetve ha fel is ment, nem fogadta el a bluetooth dongle-hez adott CDn lévő license.dat fájlt, mert azt mondta hogy túl régi.
Ha valakinek van pozitív tapasztalata ilyen téren, szívesen várnám.
Lenne egy olyan kérdésem is, hogy minden Bluetooth USB kulcsot lehet használni a Windows beépített kezelőjével, vagy csak néhány típust (gondolom chip függő a dolog).
Várom a segítőkész válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) A hétvégén egy X-Micro USB adapter járt nálam, de ezt is csak a Windows x64 beépített Bluetooth kezelőjével sikerült életre lehelni. Valahol olvastam (azt hiszem a planetamd64.com-on), hogy a Widcomm driverbe valahogyan életet lehet lehelni Windows x64 alatt, de nekem ezt nem sikerült kiviteleznem, illetve ha fel is ment, nem fogadta el a bluetooth dongle-hez adott CDn lévő license.dat fájlt, mert azt mondta hogy túl régi.
Ha valakinek van pozitív tapasztalata ilyen téren, szívesen várnám.