- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ensium
csendes tag
válasz
yamahasteve #9 üzenetére
Hello!
Első körben, megkérdezném milyen softvert adtak hozzá? BlueSoleil?
-
yamahasteve
csendes tag
Sziasztok!
Én csak most találtam rá erre a fórumra és nagyon érdekesnek találom.
Bistos vagyok benne, hogy nagyon hasznos lesz az olvasgatása. Én egy angolul alig tudó felhasználó vagyok és ezért sokat szenvedek a telepítésekkel és az angol nyelvű programok használatával. Még alig sikerűl egy programot zökkenőmentesen feltelepíteni. Jelenleg egy bluettoth szoftwerrel szenvedek, mert nem ismerem a kifejezéseket és az ahoz tartozó tulajdonságokat. Ha valaki tudna segíteni abban, hogy a meglévő bluetooth usb adapteremhez, vagy egy általános magyar nyelvű bluetooth menedzser-programot megtaláljak, azt nagyon megköszönném!
Az adapter tipusa: "billionton" P/NUSBBT02-B. S/N:03110600402
HA SEGÍTENÉTEK, NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!Üdvözlettel: Putyu
-
KrAt
veterán
Hallod ti írjátok / kinézet, én nézlek, jó?
Munkamegosztás rulz
Egyébként okostelefon =/= PDA, hanem azok az okostelók, amiken Symbian fut ->teljesen személyreszabhatók, meg minden
Haver megcsinálta annó okostelóján, h azzal netezett BT-n, de az okosteló volt..
Félő, h mi azért nem tudjuk majd megcsinálni, mert zárt "oprendszerünk" van a telón, ergo nem lehet a hw-ket elérni (sztem) és így lőttek az egésznek
-
ensium
csendes tag
Szerintem mindenképpen, csak nincs hozzá még program legjobb tudomásunk szerint!
(Főleg, hogy neten rengeteg pc távirányítás van!)Valaki/kik vállalja/ják a kódot, én meg csinálom a külsejét a programnak a kül. telefonokra, kinézetet stb és a kódba is belesegítek
Egyébként én úgy tudtam, hogy az okostelefonok a PDA-k. De javítsatok ki ha nem így van.
Aki nem ismeri a telefont (nem reklámozás céljából): [link] -
KrAt
veterán
Érdekes téma, nekem is van egy ilyen felállás, ergo kérdem másképp: lehet netezni telefonon gépen keresztül?
-
Balinov
titán
hallottam olyanról,akinek az ismerősének az unokaöccsének már sikerült a BT ad-hoch hálózattal,vagy BT PAN-nal a számítógép netjét (dsl,kábel,mikró,stb.) megosztani,de az mind Uiq(3)-as okostelefon volt.Nem ismerem a kérdező telefonját,de pölö az uiq3-as telefonokhoz használható PC Suite for Smartphones programcsomagban található mRoute épp erre való. Nekem -bevallom - még Bt 1.1-es ,CSR chipsetes Gigabyte class2-es donglével nem sikerült összelőnöm.
-
Pompi
nagyúr
Nem lehetetlen amit szeretnél, azaz a BT alalpu ad-hoc hálózat, számítógépet már használtam ilyen formában, de nemhiszem, hogy telefonra, főleg nem okostelefonra lenne olyan szoftver amivel ezt meg lehetne oldani.
Bluetooth adapterekkel kapcsolatban ezt a topicot javaslom.
-
ensium
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon. Ha van már ilyen topik, vagy az alább közölt téma, irányítsatok át oda. Én ilyet nem találtam.
Nemrég vettem egy SE V630i típusú telefont. Négy éve ez az első, hogy úgymondjam "korhű" telefonom. Nem kell lefikázni, nem profi fotózásra "alkalmas", hiperszupermegagiga telefon volt a célom. :-)
A kérdésem lenne, hogy a Bluetooth adómat (is) használnám mint egy hálózati eszközt (kártyát), a telefonom lenne a másik "gép". Magyarul egy hálózatot hoznék létre egy gép és egy telefon között, bluetooth-on keresztül. Ezen (a PC-n) természetesen meg lenne osztva az internet, így egy erre alkalmas programmal, a telefonon tudnám használni. Na igen, de létezik egyáltalán ilyen program? Én úgytudom, hogy a java programok tára elég szűkös, egy médialejátszót is elég sok ideig kerestem, és csak véletlenül akadtam rá egyre, de az profi volt.
Továbbá, megtudjátok mondani, hogy egy olcsóbb 2000 forint körüli 100m-es bluetooth adó miylen erős jelet sugároz körübelül? Tudom hülyeség így elsőre, de szerintem kb-ra meg lehet mondani. Én úgy 7-8 méteren 2-3 fallal elválasztva használnám, ezért gondoltam egy 100 méteres adóra.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Béta iOS-t használók topikja
- Robot fűnyírók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest