Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetta14
tag
Köszönöm, mindkettőtöknek. Remek az összehasonlítő honlap. Gondolom alap EQ-val ment mindkettő. Még ha basszus nehéz zenéket is hallgatok többségben, fül alapján állítanék az EQ-n a Dockin esetében, nagyon elmegy a mély irányba.
Árakat összehasonlítva, most jó deal-nek tűnik nagyon a UE 42k-ért (Turbado), belföldi 2 év garival, illetve a dokkoló most szintén olcsó 6k-ért ingyen fuvarral (Istyle). Ha nem jönne be, akkor el tudom adni árában kb. -
Peetta14
tag
Sziasztok, Denon Envaya-t szeretnék leváltani, mivel leesett egy asztalról, és azóta nem szól rendesen. Van egy Sony XB10 kicsinek, hordozhatónak, amit keresek az egy a kertben használható, nem cincegő, hanem alacsony hangerőn is testesen megszólaló hangszóró. Nem kell könnyűnek lennie, de a strapabíróság fontos. Üzemidő se érdekel annyira, sem egyéb feature.
Erre ugranék rá:
42.000 Ft - Logitech Ultimate Ears Megablast
+ 5.900 Ft - dockoló hozzá
Review-k alapján az egyik legjobban szóló UE, másokkal is összevetve jól szerepel, ebben az ársávban (40k környékén) pedig nem találtam más alternatívát, de nem töltöttem túl sok időt vele. Tudtok jobb dealt, más jobb típust max 50kig? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest