Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
"Be van kapcsolva valamilyen "location sec." vagy mi a tök? Egyébként pedig mi abban a gyanús, hogy az ember a neten vásárol? Rossz vicc! Milyen bank ez?"
Normál ügyfél védelem, a gyanús tranzakciókat egyből blokkolják. Öt év alatt ez az első ilyen, inkább ez legyen mint hogy visszaéljenek a kártya adataimmal mert akkor lehet végleg tiltani. Ennyit végül is kibírtam, a megrendelés sikerült. Raiffeisen egyébként."Egyébként melegen ajánlom a Revolut-ot ... szárazabb, biztonságosabb érzés."
Persze, a beetetési időszak alatt. De OBA garancia még akkor sincs. Ne vicceljünk már. Elfér persze egy Revolut is, de nem normál folyószámla helyett. -
nobela
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
#14987 nobela
Mi az, hogy letiltotta a kártyádat? Mi, mi? Nem értem.A Pay Now gombra rányomva azonnal jött az sms hogy gyanús tranzakció miatt a kártyát letiltották.
15 perc Call Centeres hívás után oldották fel, meg kellett erősítenem hogy én én vagyok, és hogy tényleg én indítottam a tranzakciót...
-
nobela
senior tag
Na király, eu.soundcore.com-on a Pay Now gombra nyomva abban a pillanatban letiltotta a kártyámat a bank

Ez nem túl bizalom gerjesztő...
edit: 15 perces hívás a Call Centeren úgy tűnik hogy megoldja... Remélem ingyenes volt a 06 80-as szám mert amúgy drága cucc lesz
-
nobela
senior tag
-
nobela
senior tag
Sziasztok, 30-40 (nagyon max 50e) környékén mi most a legjobb hangminőségű ajánlott BT hangszóró?
Nincs igényem arra hogy a basszus levigye a fejem, egy kiegyensúlyozott, dinamikus tiszta hangzás (már amennyiben ebben a kategóriában van ilyen) jobban tetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- Pánik a memóriapiacon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest