Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
"Be van kapcsolva valamilyen "location sec." vagy mi a tök? Egyébként pedig mi abban a gyanús, hogy az ember a neten vásárol? Rossz vicc! Milyen bank ez?"
Normál ügyfél védelem, a gyanús tranzakciókat egyből blokkolják. Öt év alatt ez az első ilyen, inkább ez legyen mint hogy visszaéljenek a kártya adataimmal mert akkor lehet végleg tiltani. Ennyit végül is kibírtam, a megrendelés sikerült. Raiffeisen egyébként."Egyébként melegen ajánlom a Revolut-ot ... szárazabb, biztonságosabb érzés."
Persze, a beetetési időszak alatt. De OBA garancia még akkor sincs. Ne vicceljünk már. Elfér persze egy Revolut is, de nem normál folyószámla helyett. -
nobela
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
#14987 nobela
Mi az, hogy letiltotta a kártyádat? Mi, mi? Nem értem.A Pay Now gombra rányomva azonnal jött az sms hogy gyanús tranzakció miatt a kártyát letiltották.
15 perc Call Centeres hívás után oldották fel, meg kellett erősítenem hogy én én vagyok, és hogy tényleg én indítottam a tranzakciót...
-
nobela
senior tag
Na király, eu.soundcore.com-on a Pay Now gombra nyomva abban a pillanatban letiltotta a kártyámat a bank

Ez nem túl bizalom gerjesztő...
edit: 15 perces hívás a Call Centeren úgy tűnik hogy megoldja... Remélem ingyenes volt a 06 80-as szám mert amúgy drága cucc lesz
-
nobela
senior tag
-
nobela
senior tag
Sziasztok, 30-40 (nagyon max 50e) környékén mi most a legjobb hangminőségű ajánlott BT hangszóró?
Nincs igényem arra hogy a basszus levigye a fejem, egy kiegyensúlyozott, dinamikus tiszta hangzás (már amennyiben ebben a kategóriában van ilyen) jobban tetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest