- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Magyarított Android alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nobela #14977 üzenetére
Egy bt hangszóróról van szó,szóval természetesen megvannak a maga korlátai,de nem mondható dobozhangúnak egy Motion sem.Bt hangfalak között igen korrekt hangjuk van és árban sem elszálltak.
Nekem van itthon Kanto sztereó párom Klipsch subbal és Wiim Mini Streamerrel megtámogatva,természetesen meg sem közelítik hangban ezt a BT hangszórók (árban sem),de nem fáj egyik Motion hangja sem,szeretem őket hallgatni (Motion+ és Motion Boom).Motion+ zeneibb,több a középtartománya mint a Boom-nak,tisztábbak a magasai is,cserébe kevesebb a mélye (így sem annyira sovány).Boom hangosabb,több a mélye cserébe nem annyira “hifis” a hangja,leginkább elektronikus zenén és mély orientált zenéken domborít nagyobbat,akusztikusabb zenékre jobb a Motion+.
Persze nem ezzek elé ül le az ember élvezkedni,viszont arra amire valók szerintem nagyon jók.
Amúgy miért maxolnád ki az 50ezres keretet ezzel?
120€ amiből lejön a 20€ kupon.100€ perpill cirka 39k Ft.
De szokott ez olcsóbb is lenni,ez a 20€ kupon most nem valami vastag.
Eu-ból jön,nincs rá semmi plusz,max 5euro szállítás.
Legalábbis itteni beszámolók szerint,nekem tavaly ilyenkor a Boom ingyen szállítással jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux haladóknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robogó, kismotor
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- HP Probook 840 G1 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD) - Erős akku!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest