- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nobela #14977 üzenetére
Egy bt hangszóróról van szó,szóval természetesen megvannak a maga korlátai,de nem mondható dobozhangúnak egy Motion sem.Bt hangfalak között igen korrekt hangjuk van és árban sem elszálltak.
Nekem van itthon Kanto sztereó párom Klipsch subbal és Wiim Mini Streamerrel megtámogatva,természetesen meg sem közelítik hangban ezt a BT hangszórók (árban sem),de nem fáj egyik Motion hangja sem,szeretem őket hallgatni (Motion+ és Motion Boom).Motion+ zeneibb,több a középtartománya mint a Boom-nak,tisztábbak a magasai is,cserébe kevesebb a mélye (így sem annyira sovány).Boom hangosabb,több a mélye cserébe nem annyira “hifis” a hangja,leginkább elektronikus zenén és mély orientált zenéken domborít nagyobbat,akusztikusabb zenékre jobb a Motion+.
Persze nem ezzek elé ül le az ember élvezkedni,viszont arra amire valók szerintem nagyon jók.
Amúgy miért maxolnád ki az 50ezres keretet ezzel?
120€ amiből lejön a 20€ kupon.100€ perpill cirka 39k Ft.
De szokott ez olcsóbb is lenni,ez a 20€ kupon most nem valami vastag.
Eu-ból jön,nincs rá semmi plusz,max 5euro szállítás.
Legalábbis itteni beszámolók szerint,nekem tavaly ilyenkor a Boom ingyen szállítással jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged