- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
Maxximus #3218 üzenetére
Android. De nem a forrásanyag/bt átvitel minőségéről beszélek, hanem a hangképéről. A mélye pedig mű, olyan puffogós, nem az a szép telt fajta. Nyilván ízlés kérdése is. De lényegében az Oluv videókon is pont ez jött le. A közepének meg van egy dobozszerű hatása. Nem vészes egyébként, de színezve van, én nagyon kihallom. Envaya mini / Bose SL 2 sokkal gyíkabb hangerőben, de a saját képességeiken belül sokkal természetesebben szólnak. (mondjuk a Bose nagyon ráment a mély és a magas hangokra, de az összhatás mégis jobb nekem)
ps.: de mielőtt félreértesz, nem azért kell elkerülni, mert totál gáz, hanem azért, mert aránytalanul drága; ahhoz képest gáz, amennyibe kerül
-
Yany
addikt
Skacok, apró infó: minap voltam egy fukarban és meghallgattam a JBL Xtreme-et. Azt messzire el kell kerülni. Hogy lett ekkora hype körülötte. A Dockin cuccához még nem volt szerencsém, de a már korábban is linkelt videót (és még sok másikat is) meghallgatva nem gondolkodnék sokat. Ugyanannyiért sem, nemhogy féláron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, 3070Ti + Garancia
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest