- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
Maxximus #3218 üzenetére
Android. De nem a forrásanyag/bt átvitel minőségéről beszélek, hanem a hangképéről. A mélye pedig mű, olyan puffogós, nem az a szép telt fajta. Nyilván ízlés kérdése is. De lényegében az Oluv videókon is pont ez jött le. A közepének meg van egy dobozszerű hatása. Nem vészes egyébként, de színezve van, én nagyon kihallom. Envaya mini / Bose SL 2 sokkal gyíkabb hangerőben, de a saját képességeiken belül sokkal természetesebben szólnak. (mondjuk a Bose nagyon ráment a mély és a magas hangokra, de az összhatás mégis jobb nekem)
ps.: de mielőtt félreértesz, nem azért kell elkerülni, mert totál gáz, hanem azért, mert aránytalanul drága; ahhoz képest gáz, amennyibe kerül
-
Yany
addikt
Skacok, apró infó: minap voltam egy fukarban és meghallgattam a JBL Xtreme-et. Azt messzire el kell kerülni. Hogy lett ekkora hype körülötte. A Dockin cuccához még nem volt szerencsém, de a már korábban is linkelt videót (és még sok másikat is) meghallgatva nem gondolkodnék sokat. Ugyanannyiért sem, nemhogy féláron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged