Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
Maxximus
üzenetére
Android. De nem a forrásanyag/bt átvitel minőségéről beszélek, hanem a hangképéről. A mélye pedig mű, olyan puffogós, nem az a szép telt fajta. Nyilván ízlés kérdése is. De lényegében az Oluv videókon is pont ez jött le. A közepének meg van egy dobozszerű hatása. Nem vészes egyébként, de színezve van, én nagyon kihallom. Envaya mini / Bose SL 2 sokkal gyíkabb hangerőben, de a saját képességeiken belül sokkal természetesebben szólnak. (mondjuk a Bose nagyon ráment a mély és a magas hangokra, de az összhatás mégis jobb nekem)
ps.: de mielőtt félreértesz, nem azért kell elkerülni, mert totál gáz, hanem azért, mert aránytalanul drága; ahhoz képest gáz, amennyibe kerül
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Assetto Corsa Rally
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Escape from Tarkov
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest