- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
Köszönöm a választ, igen, az Onyx Studio 5 hangzása nagyon tetszett, nem olyan doboz hangú, mint a JBL-ek. 80-100k körül szánok rá, nem kell világítás, nem megjelenés, nekem a hangzás a lényeg, szépen, tisztán szóljon, mint ahogy az 5-ös is. Írtad, hogy lehet csemegézni ebben a kategóriában bőven. Mi lenne még az alternatíva?
-
Dzsana
senior tag
Sziasztok, tegnap sajnos elköszönt a Harman Kardon Onyx Studio 5-ösöm, és keresem a méltó utódját. Még nem hallottam a 8-ast szólni, nem tudom, az milyen lehet, illetve érdeklődnék, hogy milyen alternatívája lehet még? Köszönöm előre is?
-
Dzsana
senior tag
Sziasztok, tegnap sajnos elköszönt a Harman Kardon Onyx Studio 5-ösöm, és keresem a méltó utódját. Még nem hallottam a 8-ast szólni, nem tudom, az milyen lehet, illetve érdeklődnék, hogy milyen alternatívája lehet még? Köszönöm előre is?
-
Dzsana
senior tag
Szia, tegnap sajnos elköszönt a Harman Kardon Onyx Studio 5-ösöm, és keresem a méltó utódját. Még nem hallottam a 8-ast szólni, nem tudom, az milyen lehet, illetve érdeklődnék, hogy milyen alternatívája lehet még? Köszönöm előre is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Könyvajánló
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HUAWEI WATCH Ultimate
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest