Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Viszonyítás kérdése. Ennyiért szerintem egyáltalán nem vicc...

Szerk.: bár a mostani Xiaomi után én is azt javaslom, hogy pár ezerrel drágábban sokkal jobb ketyeréket lehet kapni.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Krill77
üzenetére
Dinamikában, hangerősségben stb..
Szerencsés vagyok, mert van lehetőségem 5 bluetooth hangszórót kipróbálni tucatnyi eszközzel. Pl. az én Xiaomi hangszóróm egy Sony Compact Z-vel szól a legjobban, olyannyira, hogy egyes számoknál nem lehet max.-ra tekerni a hangerőt, mert "kattog", ugyanis olyan erősen szól, hogy a felső hangszórórácshoz hozzáér a membrán. Míg egy kínai csodánál erről szó sincs, laposan, halkan szól. -
f(x)=exp(x)
őstag
Ami a kritériumoknak legjobban megfelel az ez a készülék.
És most tényleg egyáltalán nem vagyok elfogult, a használatodra ez messze a legjobb választás, bárki bármit is mond.
-
-
f(x)=exp(x)
őstag
Akkor viszont felmerül néhány kérdés:
1. Miért bluetooth hangszórót akarsz venni? Mert ha nem hordozod, akkor nem nagyon éri meg, mert 50 000-ért már elég jó hangfalakat lehet venni. Ez a kis doboz sose fog olyan minőséget szolgáltatni, fizikai képtelenség (jelen tudásunk szerint).
2. Miért nem mérsékeltebb árkategóriába nézelődsz? Persze nem vagyok én senki, hogy megmondjam ki mennyiért fog elektronikai eszközöket venni, de ilyen felhasználásra tízezrekkel kevesebbért is lehet megfelelő eszközöket találni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő