Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
Sziasztok, rég jártam erre!
Lehet hogy kicsitt off lesz, de végülis ide tartozónak találom leginkább... Anyámnak keresek (82 éves, de jó passzban van!) mindenféle csilivili nélküli rádiós, hordozható zenedobozt/rádiót. Nem kikötés a pendrive lejátszás és rgb sem... Lényeg hogy hordozható legyen, jól fogja az adókat, jó hangja legyen és jól bírja az akksija. Ennyi!
Rákerestem de vagy én vagyok a béna, vagy egyáltalán nem volt ilyenről itt még szó. Egyet találtam a neten eddig a JBL-től [link], de drágának is találom és nem vagyok biztos benne hogy jól fogja az URH sávot. Illetve egy ÁK-s Panasonicot [link] is, ezt dícsérik, de kellene mvagy megerősítés vagy egyéb jó ötlet.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- iPhone topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kuponkunyeráló
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest