Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
Szia.
Elsőnek én is a T6 ot néztem ki, de nekem jobban tetszett a téglalap forma, nem borul fel olyan könnyen, nem gurul el. Asztalos munkával foglalkozom és a helyszíni munkáknál biztonságosabbnak tartottam a Megát. A hangzás/hangerő nekem bőven megfelel, szerintem szépen szól. A mély kevesebb benne mint a T6-ban, de ez függ attól is, hogy milyen zenét hallgatok rajta. Egy hangszínszabályzó megoldja a problémát ha kevésnek találom a mélyet. A legtöbb zenelejátszó app-on van is. A másik fontos tényező az volt, hogy legyen benne microSD, T6 -ban nincs, jó lett volna a rádió is, de az nincs egyikben sem. Sajnos a telefonomban nincs rádió, de azt megoldottam egy App- al. TWS technológia: két hangszóró párosítása sztereó módban, még jól jöhet ha veszek még egy Megát. Első nap 8 órát ment, mire elkezdett villogni, hogy gyenge az aksi. Végszóra én nem bántam meg, igényes csomagolás, anyaghasználat és formatervezés. Ha megoldható akkor vásárlás előtt érdemes meghallgatni, hogy mit tud a T6/Mega, ha van rá lehetőséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest