- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
Szia.
Elsőnek én is a T6 ot néztem ki, de nekem jobban tetszett a téglalap forma, nem borul fel olyan könnyen, nem gurul el. Asztalos munkával foglalkozom és a helyszíni munkáknál biztonságosabbnak tartottam a Megát. A hangzás/hangerő nekem bőven megfelel, szerintem szépen szól. A mély kevesebb benne mint a T6-ban, de ez függ attól is, hogy milyen zenét hallgatok rajta. Egy hangszínszabályzó megoldja a problémát ha kevésnek találom a mélyet. A legtöbb zenelejátszó app-on van is. A másik fontos tényező az volt, hogy legyen benne microSD, T6 -ban nincs, jó lett volna a rádió is, de az nincs egyikben sem. Sajnos a telefonomban nincs rádió, de azt megoldottam egy App- al. TWS technológia: két hangszóró párosítása sztereó módban, még jól jöhet ha veszek még egy Megát. Első nap 8 órát ment, mire elkezdett villogni, hogy gyenge az aksi. Végszóra én nem bántam meg, igényes csomagolás, anyaghasználat és formatervezés. Ha megoldható akkor vásárlás előtt érdemes meghallgatni, hogy mit tud a T6/Mega, ha van rá lehetőséged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest