- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Megvan a Sencor, egyelőre vegyesek az érzéseim, még nem tudom marad e. Kicsit még hallgatnom kell hogy dönteni tudjak.
A korrekt csomagolás kibontása után kézbe véve elég masszív érzést kelt. Jól egyben van, a burkolat minőségével semmi bajom. Adtak hozzá a töltő mellé egy rövid jack-jack kábelt is.
Tegnap járattam pár órát, hogy ma átfogóbb képet kapjak a hangjáról. Elsőre megijesztett hogy a bal oldala mintha erőteljesebben szólna, ez mára nagyjából eltűnt. Mélyekkel nincs nagyon eleresztve, de egész dinamikusan szól. Equalizerrel és kábelen öblösebb hangot is ki lehet belőle hozni.
Egyelőre főleg rock és trance zenékkel próbálgattam, 40-50% hangerőn. Mielőtt jobban terhelném, járatom még kicsit.Egyelőre nem tűnik rossz vételnek, ennyiért (18k) azt is elnézem neki hogy spanyolul vagy portugálul hadovál bekapcsolásnál és csatlakozásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videó stream letöltése
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest