- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rossitibi
tag
Sziasztok! Jbl charge2+ban szeretnék akkut cserélni. Tudtok ajánlani valamit? Normálisat szeretnék,gyárit nem nagyon találok,amik vannak azok meg pont olyanok rénézésre mint amit Kínából én is tudok rendelni. Mi a véleményetek?
-
rossitibi
tag
válasz
mgTerminator #1369 üzenetére
Azt mondták bármelyik JBL bluetooth hangszórót össze lehet csatlakoztatni vele. Akkor mire jó az a csoport gomb a tetején? Elvileg annak is ilyen funkciója van.
-
rossitibi
tag
Mekkora kellene? Nekem Jbl charge 2+ van az akkora mint egy fél literes sörösdoboz. Nagyon jó! Szép hangzás,van basszus is rendesen a méretéhez képest,főleg ha lent van a földön,fal mellett vagy asztal alatt.
Az újabb verziója a charge 3. Én tudom ajánlani!
Van egy kisebb verzió: a flip 3 meg egy nagyobb: az extreme. Attól függ mire szeretnéd használni.Szerintem hallgasd meg őket egy áruházban.Bár ott nem ugyan az mint otthon. -
rossitibi
tag
Sziasztok!
Van 1 JBL boost tv-m és 1 Charge 2+-om és szeretném őket összepárosítani! Sajnos hiába nyomom meg a párosító gombot ,nem akarnak egyszerre szólni. Mi ennek a folyamata? próbáltam már mindenféle sorrendbe,nem akarom elhinni hogy ez ilyen bonyorult. Valaki tud segíteni?
Nézegettem videókat is! Ugye nem csak iphone-nal megy? Tv-t szeretném 3 a 2 hangszórót.Tv-vel optikai kábelen keresztül csatlakozik. Telefonnal is próbáltam de azzal sem megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei, Honor, Google szerviz, kijelzőcsere, akkumulátor csere, futárral is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest