- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
alain911
csendes tag
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni.
Szeretnék venni egy Bluetooth hangszórót otthoni zenehallgatásra. 80-100 euro körüli összegre gondoltam. Visszaolvasgattam itt a fórumon 3 típust néztem ki.- Anker Soundcore Motion Boom
- Anker Soundcore Motion+
- EarFun UBOOM LAz érdekelne engem hogy hangzásba mennyi különbség van köztük?
Ha esteleg valakinek volt tapasztalata mind a hárommal, esetleg csak valamelyik kettővel, szívesen venném hogy hangzásba miben különböznek?Vagy esteleg ezektől van jobb is ilyen árkategóriában ?
Youtube videókat próbáltam nézni hallgatni és ott úgy tűnt hogy a Motion Boomnak erősebb a basszusa viszont a Motion+ mintha tisztább hangja lenne....
Még az érdekelne hogy ezeket gond nélkül lehet párosítani TV-vel is és akkor soundbarként tudak funkcionálni?
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Apple watch se 44mm 100% akkumulátor új óra (volt valamikor)
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest