- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbocs06
tag
válasz
Acélfarkas #16213 üzenetére
Köszi de ez lehet az akadaly ? Jbl clip2 eshez tudtam parositani es ott elfogadta 0000 kodot .A srác a mediaban azt mondta hogy eleg sima zenére 2.0 as is oda kell az ujabb ha adatokat kepeket terveznék kuldeni .Amugy vissza tudom vinni .
-
Kisbocs06
tag
Sziasztok.Valakinek otlete esetleg ? Jbl 110 partyboxot szeretnek a pchez tarsitani Bluetoothal .Vettem is egy ilyen par ezer ft os usb2 Bluetooth 2 es adapter a mediaban a napokban .Szamitogepbe csatlakoztatas utan latja is a bekapcsolt partyboxot de pin kodot ker .Kis keresgeles utan a 0000 kod jött szembe velem de erre hibas pint ir .Tobbszor probalkoztam , a tipikus 1-4 ig es tarsai kodokkal is .A jbl kapott reset vissza allitast , ki be kapcsolasast , a pc-n is probaltam mar mindent de nem megy
-
Kisbocs06
tag
Sziasztok ! Bluetoothos hangfalat szeretnék vásárolni .Jelenleg van egy JBL clip2 es ezt sima telefonos kihangositasra pl előadások hallgatása használom , van egy JBL charge 4 esem is ezzel szoktam zenélni a grillezos kerti partikon de szeretnék valami komolyabbat , durvábbat ami a charge4 estol érezhetően keményebb basszusosabb cucc .A Mac audio mrs 777 el szemezek ez olyan 65-70 körül már beszerezhető , mi a véleményetek róla ? A könnyű hordozhatosag nem szempont , inkább a nagyobb hangerőt és a komoly basszus preferalom , mit ajánlanátok esetleg a Mac audio helyett ilyen 70 ezer Ft ig ? Üdv mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- One mobilszolgáltatások
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Goddess of Victory:Nikke
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Tőzsde és gazdaság
- Nyaralás előtti hardverszemle
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Quadro FX 570 eladó
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest