- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
iz0lda
csendes tag
Ez elég logikus magyarázatnak tűnik. Az online rádió böngészőből megy, a helyi meg vlc-ből.
Azt viszont nem tudom, hogyan lehetne ezen állítani. Belementem az energiagazdálkodási lehetőségekbe, de nem találtam erre utaló beállítást. Win10 az OS. Esetleg van ötleted, hol keressek? Köszi!Ja, egyébként az a jel is erre mutat, hogy telefonról zenélésnél nincs ilyen baja a hangfalnak.
-
iz0lda
csendes tag
Sziasztok! Van egy hibajelenség, amire egyelőre nem találok logikus magyarázatot, és talán ti tudtok segíteni...
JBL GO hangszórón laptopról online radió megy, 5-10 perc közötti idő után a hangfal kikapcsol, a laptop hangszóróján szól tovább a rádió. Ellenben ha nem az online rádiót indítom vissza, hanem saját gépről egy albumot, akkor nem kapcsol ki.
Ugyan ez történik akkor is, amikor a hangfal usb-vel a laptophoz csatlakoztatva tölt.
Esetleg van valakinek ötlete, miért van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -50% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest