Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kellcucc
aktív tag
Szia!
Ötletem sincs mit hallhatott, neki se, de ezek szerint neked igen
Igazából 40e a "lélektani" keret, egy ilyen mini hangszóróért nem akarnék sokkal többet kidobni, de 20ezerért kétlem, hogy kapni értelmeset..
Köszi szépen, azt hiszem ez hasznos infó számára is, mert lehet akkor nem ajándék lesz belőle, hanem közös vásárlás. -
kellcucc
aktív tag
Üdv!
Sajnos nincs topikösszefoglaló, így egyből kérdéssel indítanék.
Tesómnak megtetszett egy JBL bluetooth hangszóró, mert tök jól szólt meg minden, de az ismerőse azt mondta neki, hogy valami 70ezer Ft volt. Én erre csak annyit válaszoltam, hogy JBL ide vagy oda, olvasson utána, hogy ár érték arányban melyiket érné meg a legjobban megvenni. Érdeklődnék, hogy kb. 40e Ft-os árkategóriában van-e kifejezetten ajánlott bluetooth hangszóró, amivel akár kültéren is egy kisebb társasággal lehetne élvezni a zenét?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest