- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
HGTimber
tag
válasz
kispusi017 #2843 üzenetére
A sógorom Prime-os, ezért a német Amazonról mindent kihoznak Magyarországra is, 1 héten belül.
Aliexpress-ről az 55 dodós ár az nagyon jó, bár félő, hogy arra jön még az ÁFA + a vámeljárási díj. -
HGTimber
tag
válasz
kispusi017 #2841 üzenetére
A német Amazon-ról lett rendelve, összesen 53,37 Euró. Kék színűt rendeltem, mert az olcsóbb, a fekete drágább
Egy hét alatt megérkezett, elvileg a DHL hozta, de nem voltam otthon. Jó kis hangszóró, van súlya, de szvsz szépen szól.
-
HGTimber
tag
válasz
tibbike01 #2812 üzenetére
Divoom Voombox Outdoor (2) vélemény:
A hangja végülis tetszik, igaz, viszonyítási alapom nincs. Kb. 70-80%-os hangerőn még szépen, tisztán szól. Vannak szép magasak, közepek, és még mély is, véleményem szerint egyáltalán nem doboz hangú, sőt... Sajnos az enyém a max. hangerő környékén (90-100%) a nagy basszusos zenéknél elég zavaróan zizeg a hangszóró. Először el is ment tőle a kedvem, de aztán kitapasztalva, visszavéve a basszusokból, nem üvöltetve teljesen szépen szól. A hangerőre nem panaszkodok. Az akkuval kapcsolatban még nincs sok tapasztalatom, eddig 1x töltöttem, kb. 12 órát hallgattuk beltérben és kint az udvaron, 50-80%-os hangerővel, bluetooth-szal, és az akku kb. 45-50%-on van. iOS-szen és Androidon is kijelzi az akku töltöttségét. Érdekes dolgot figyeltem meg: Androiddal, ha állítgatom a hangerőt a hangszórón, akkor csak a hangszóró hangerejét állítja, a telefonét (bluetooth média) nem, viszont iOS-szel a telefon hangereje változik és a Play/Pause gombokkal vezérli a média lejátszót, Androiddal ezt még nem próbáltam - lehet nem sikerült érthetően leírnom
Az NFC-t nem tudtam életre kelteni, pedig van NFC a telefonomban, de nem csinált semmit, bluetooth-szal eddig 3 különböző telefonnal gond nélkül párosítottam.
Sajnálatos, hogy a 2. generációsról lehagyták az akasztót, ill. hiányzik (nekem) a microSD olvasó, na meg a beépített FM rádió.Összeségében meg vagyok elégedve, számomra a hangereje elég, beltérben a méretéhez képest szépek a mélyek, kültéren már nincs akkora mély, de így is szépen, telten szól. A rokonok is meglepődtek, hogy milyen jól szól.
-
HGTimber
tag
válasz
-szabi- #2677 üzenetére
Szerintem még a gombok számából is látható, hogy melyik az 1. és melyik a 2. generációs. Az 1. gen-esnek 4 gomb van a tetején, míg a 2. gen-esnek 5 gomb (a gombok között megjelent a bluetooth).
Én is vártam a Speedshop készletre vételére, de ma (07.05) láttam, hogy "jelenleg nincs" a státusza
, így megrendel(tet)tem a német Amazonról 53,37 €-ért, az Amazonos képek alapján az 1. generációst
. Remélem megleszek vele elégedve, igaz nincs tapasztalatom a bluetooth-os szpíkerek terén. Az nem baj, hogy "csak" 180°-ban sugároz az 1.-es, csak szóljon szépen
és legalább feltudom majd lógatni
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest