Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Köszi, megpróbálom megnézni, meghallgatni.
Williamgrant: az nem jó... azt hittem 30k-ért jól szól (a méretéhez képest). Nem létszükséglet az akkus kivitel, akár hálózati csatlakozású is lehet!
Cyborg: hát ja... ezért (is) kértem itt segítséget. Mono nem kell, és 2.1 sem, de egy normális hangminőségő sztereó az igen. Elvégre zeneh és nem a hírek, propaganda meg marketing blabla hallgatás a cél.
-
szasanyi
félisten
Köszi srácok, ezek nekem is eszembe jutottak de egyik megoldás sem jó. A feleségem fogja használni - alapvetően konyhában -, tehát egyszerű, nem dugdosós megoldást keresek. Mint a linkelt JBL Tuner (ha más alternatívát nem lelek akkor az lesz, bár kicsit sokallom az árát).
-
szasanyi
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nem jó. Telón ninsc rádió csak ha headset (kvázi antenna) van csatlakoztatva. Az FM tuner alapvető, a netrádió opcionális (jó lenne, de kevésbé fontos). Ezt találtam ami ránézésre jó lehet(ne) de nincs semmi érdemi infó (teszt, értékelés) a többinek nincs kijelzője ami nem jó, mert vakon nem szerencsétlenkedünk.
-
szasanyi
félisten
Üdv! Szeretnék BT hangszórót konyhába, ami rádiótunerral (esetleg netrádióval ha létezik ilyen) is rendelkezik. Néztem a JBL Tuner-t ami majdnem jó is, de ennél azért jó lenne kicsit nagyobb méretű és kicsit erőteljesebb hangzású. A gyártó skevésbé fontos csak jó hangzást nyújtson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8770W - i7-3540M I 8GB I 256SSD + 750HDD I Nvidia I W10 I Cam I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest