Új hozzászólás Aktív témák
-
neophyte79
tag
válasz
Lami66 #11637 üzenetére
Köszönöm, akkor már tudom. Nekem az kell, hogy vegye bluetooth jelet, és továbbítsa a jack (hangeszköz) felé.
Uram.(ez nagyon szar volt, főleg annak tudatában, hogy szia uram...
)
Nem is várok, ez volt az első tippem, azért linkeltem. Gondolhatod, hogy nem ilyen minőséget akarok, ha már Logitech a hangfal...
-
neophyte79
tag
válasz
Lami66 #11635 üzenetére
Nem, fordítva. Bármilyen okos eszközból bluetooth-on keresztül továbbítanám a jelet egy jack 3,5 mm-es csatlakozóig, példának okáért egy régi Logitech 5.1-be. Nem érdekes, ha nem működik az 5.1 (most sem), csak stereo legyen.
[link]
Szerintem erről beszélek, de nem tudom biztosra. -
neophyte79
tag
Sziasztok, remélem jó helyen kérdezek.
Adott egy 3,5 jack, ezt kellene bedugni a "helyére", ez viszont hosszú kábelt igényel. Létezik olyan bluetotth kigészítő, ami veszi a jelet (telefon, laptop...stb), és a jack-et kell beledugni? Így a vezeték elkerülhető.
Bízom benne, hogy jól írtam le amit szeretnék, nem tudom hogyan kell keresni ezt a terméket.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest