- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
barcasattila #16011 üzenetére
hangminoseg, mint olyan, _szerintem_ a bb3 mellett teszi le a voksot.
lehet nehany hangero megkozelitesu esetben a pb110 nyer, de sztem sokat szamit az elhelyezes is.
most epp nincs idom kiguglizni a watt ertekeket(papiron irva), de a bb3 220ba dugva kb 25%ot "erosodik". valoszinu a pb is.
nincs altalanos jo dontes, a ketto kozott a hordozhatosag/helyigeny is nagymertekben elter, es ezek a szempontok majdnem mindig joval a hasznalatba vetel utan valnak sulyozotta. -
hcol7
senior tag
válasz
barcasattila #15988 üzenetére
arban, vagy meretben ? : )
-
Rbert
aktív tag
válasz
barcasattila #8105 üzenetére
Köszi, az ár annyira nem számit,de ha nem szól szebben akkor az M4 a nyerő.
-
gbr88
csendes tag
válasz
barcasattila #8105 üzenetére
Az kicsit a 40k felett van, nem?
Egyébként keresgéltem már, nekem a HARMAN KARDON ONYX STUDIO 4 tetszett, ha azt 40k körül lehetne kapni, az jó lenne, de nem nagyon árulják már sehol. Valami ahhoz hasonlót keresnék én...
-
válasz
barcasattila #8015 üzenetére
Ammen.
-
kmarci25
veterán
válasz
barcasattila #8014 üzenetére
Ok, így már értem.
-
válasz
barcasattila #8010 üzenetére
Nem vagyok arrogáns, csak tele van a tököm az ilyen kamuszakmai szarokkal. Nem nézlek hülyének, csak másodnickes kamuprofilnak.
-
kmarci25
veterán
válasz
barcasattila #8010 üzenetére
A cikk 22.-ei, a hsz amiben linkelték pedig tegnapi. Már meg is érkezett a kiszemelt termék és ki is próbáltad, látod hogy tökéletes számodra?
Tudom, hogy kötekszem, de nem jön össze az idővonal... -
carl18
addikt
válasz
barcasattila #7508 üzenetére
Kül vagy belföldi rendelés? Ha belföldi akkor mondhatjuk akcióba nem visel rossz ár-érték arányt. Amazonon amúgy nem rég volt Tribit Maxsound plus akcióba, esetleg earfun uboom ami elérhető árba add remek hangzást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged