Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
TheZukker #14344 üzenetére
"Valaki [erre] esetleg?"
Hááát, van ez a Speaker-Repair in Hungary (Budapest 13.district) csatorna, ill. mintha innen a topic-ból valaki vitt volna már hozzá valamit. Van egy stílusa az öregnek, de állítólag érti a dolgát.#14343 szab120
"Elkövettem egy hibát ... "
Én még mindig nem értem ezeket a mono hangszórókat. Értem, hogy nagyon szépen tudnak szólni, és azt is elhiszem, hogy hallani a bt-s átvitel és a wifi közötti különbséget, de egy Tidal-es / lossless zenét úgy hallgatni, hogy az ember nem ül oda elé, ill. nem sztereóban hallja, amit az "alkotó" nem kis munkával kikevert sztereóra (színpad / térérzet = 0) ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- E-roller topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest