- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Második bétánál jár a One UI 8
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Szia,
Nekem van ilyen, pici, de játékos 😂
Magas hangerőn is tisztán szól, persze a basszus az inkább 75%-ig jó, utána visszavesz. De azért nem rúg mellbe a mély, mint LeonidaszÍrtam már róla korábban, keresd vissza, de, ha konkrét kérdésed van, szívesen válaszolok.
Ekkora az egész, de nagyon jól szól.Addig az összegig nincs nagyon párja szerintem, ha számít a hangzás tisztasága, minősége, és a torzítás mentesség. Következő lépcső a doss soundbox xl kb, de az már 20felett van, meg méretben is sokkal nagyobb.
-
kaszibat
tag
Én is Doss soundbox XL tulaj vagyok és már korábban is írtam: szerintem ebben az árban verhetetlen.
Buccer: Neked is ezt tudom ajánlani. Van Divoom onbeat 500-am is és a Doss nálam egyértelműen veri hangzásban. Tronsmart T6-om nem volt, de Enusic soundcup volt, ami nagyon hasonló a T6-hoz és annál is a DOSS sokkal jobb. Ergo Doss! Linkeltem feljebb az alis elérhetőséget, spanyolból rendelve ÁFA mentes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Milyen videókártyát?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest