Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- uleFone Power
- Google Pixel topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Szia,
Nekem van ilyen, pici, de játékos 😂
Magas hangerőn is tisztán szól, persze a basszus az inkább 75%-ig jó, utána visszavesz. De azért nem rúg mellbe a mély, mint Leonidasz
Írtam már róla korábban, keresd vissza, de, ha konkrét kérdésed van, szívesen válaszolok.
Ekkora az egész, de nagyon jól szól.Addig az összegig nincs nagyon párja szerintem, ha számít a hangzás tisztasága, minősége, és a torzítás mentesség. Következő lépcső a doss soundbox xl kb, de az már 20felett van, meg méretben is sokkal nagyobb.
-
kaszibat
tag
Én is Doss soundbox XL tulaj vagyok és már korábban is írtam: szerintem ebben az árban verhetetlen.
Buccer: Neked is ezt tudom ajánlani. Van Divoom onbeat 500-am is és a Doss nálam egyértelműen veri hangzásban. Tronsmart T6-om nem volt, de Enusic soundcup volt, ami nagyon hasonló a T6-hoz és annál is a DOSS sokkal jobb. Ergo Doss! Linkeltem feljebb az alis elérhetőséget, spanyolból rendelve ÁFA mentes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Witcher topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- uleFone Power
- Androidos tablet topic
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Precision 3560 - Core I7-1165G7, 32GB ram, Nvidia T500, Vil.magyar bill, 12 hó gar.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Írtam már róla korábban, keresd vissza, de, ha konkrét kérdésed van, szívesen válaszolok.