- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Szia,
Nekem van ilyen, pici, de játékos 😂
Magas hangerőn is tisztán szól, persze a basszus az inkább 75%-ig jó, utána visszavesz. De azért nem rúg mellbe a mély, mint LeonidaszÍrtam már róla korábban, keresd vissza, de, ha konkrét kérdésed van, szívesen válaszolok.
Ekkora az egész, de nagyon jól szól.Addig az összegig nincs nagyon párja szerintem, ha számít a hangzás tisztasága, minősége, és a torzítás mentesség. Következő lépcső a doss soundbox xl kb, de az már 20felett van, meg méretben is sokkal nagyobb.
-
kaszibat
tag
Én is Doss soundbox XL tulaj vagyok és már korábban is írtam: szerintem ebben az árban verhetetlen.
Buccer: Neked is ezt tudom ajánlani. Van Divoom onbeat 500-am is és a Doss nálam egyértelműen veri hangzásban. Tronsmart T6-om nem volt, de Enusic soundcup volt, ami nagyon hasonló a T6-hoz és annál is a DOSS sokkal jobb. Ergo Doss! Linkeltem feljebb az alis elérhetőséget, spanyolból rendelve ÁFA mentes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest