- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
OnLy16 #14770 üzenetére
Üdv!
Nekem van Evolveo Armor O2 hát nem egy audiófil hangszóró.
De az árához képest nem rossz és fél hangerőn (50%) valóban tudja a 24 órás akkumulátor időt.
Én csak fél hangerőn teszteltem egyéni EQ-val ott valóban sokat bír.Attól függ mekkorák az igényeid, nyilván az általad linkelt kínai vacaktól biztos jobb.
#14773<Adamsky>
Nekem sose volt Tronsmart Groove!Ez Felháborító.
Egy forum tag aki mindig idejárt isteniteni meg hogy mekkora Deal.
Miatta próbáltam ki az Evolveot/ Ami ugyan az mint a Groove csak más néven fél áron. Aztán kiderült ez egyáltalán nem jó deal és nem is az év üzlete. Munkás hangszórónak, kertet ásni vagy valami háttérzajnak jó.
De nem egy minőségi zenehallgatós darab. -
®abstract®
őstag
válasz
OnLy16 #14770 üzenetére
nekem volt proda pr 750 hangszorom 5 eve.. őszintén szólva 1 foschtenger volt.. egyvalami volt jo benne= az elegáns design.
az értesítő hangok kiabáltak-nem volt benne mélyhangzas, időnként sercegett vagy pattogott a hangja.ja volt benne fm radio de az is gagyi volt..szerintem nem jól keresed azt ami zenélni fog ott neked= az alsó polcos készülékek csalódást fognak okozni..
jelenleg mar több,mint 3,5 eve doss soundbox xl zenél itt nekem de már 2 hónapja van Edifier D12 hangszóróm is
nagyon szeretem mind2. szépen szólnak.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
OnLy16 #14770 üzenetére
Állítólag a EVOLVEO Armor 01 (vagy 02) ill. a Tronsmart Groove elég jó üzemidőt tud (esetleg carl18-ra írj rá ... mintha neki lenne / lett volna mindkettő ...)
Az ár miatt érdemes megnézni Ali-t ...
Na, közben úgy látom, hogy az EVOLVEO felejtős, mert kb. sehol sem kapni.#14772 Lami66
Én sem tudok ilyenről, de ha az ember két ilyen cuccot (amit link-eltél) összeköt, akkor akár az is megoldható, amit cipofuzo87 szeretne (bt. forrás → két külön bt. hangszóróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gurulunk, WAZE?!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sweet.tv - internetes TV
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest