Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
frankdelgado #6129 üzenetére
Eszembe jutott, mi lenne jó neked.
Eddig azért nem ugrott be, mert ez tulajdonképpen bluetooth sztereo rádió, viszont hétvégén kb a 20.-at rendeltem meg és üzemeltem be, és beugrott, hogy erre a célra is tökéletes.
Olcsó, sztereó méretéhez képest nagyon jó, usb-ről játszik le, nokia aksis
Itt írtak rólabővebben
[link] -
válasz
frankdelgado #6122 üzenetére
A jbl go egy kalap szar (az áráért mindenképp), én biztos nem venném meg. Kivéve, ha hang nem számít, pénz sem, csak beférjen a zsebbe.
Blaupunktot nem ismerem (csak a céget).
Ebben az árkategóriában sajnos nagyon nehéz igazán kicsi és használható kütyüt találni.Ha elég, hogy a hátizsákban foglal (közepesen) kis helyet, akkor már másabb a helyzet valamivel.
-
Breki
veterán
válasz
frankdelgado #6124 üzenetére
-
Breki
veterán
válasz
frankdelgado #6122 üzenetére
Szerintem ennek a hordozható változata most a Best Buy 89-ért az Amazonról
de ugye az tulmutat a kereten.
Meg itt valamiért nem megy, de más fórumokon igen és mi akik vettünk mind a második vásárlásán gondolkozunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged