Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Max1mus
üzenetére
Igen inkább egy hangullat videó, mint sem valódi teszt!
Teljes hangerőn ment, Xiaomi Mi A2 Lite-al rögzitettem, a régi Xperia SP-ről ment a zene. De támogatja a bluetooth 4.0-át , akkár csak a Dockin.
A Zene Ratt-Round of Round 320 kb/s, igen szerintem a gond 1 méterre se volt a kamera a hangszórótól.
Csak kicsit bejárattam a hétvégén ha már megvettem, most amúgy se nagyon lehet emberek közé menni. Igy a természetbe jól esett ki menni.
Teljes jogos, ez a videó nem felel meg tesztnek. Az Onyx 3 hálozatról tesóm boltjában néha olyan mélyeket tól hogy az álam keresem.
Hát jelenleg a Dockin azért a 99-105 euroért jó vétel. Annak fényében hogy van már 45E-ért itthon hazai garanciával Onyx 5 többet nem is ér már manapság. De Xtreme 2 is lement már 60E alá, szóval van konkurencia minden ársávban.
Nekem kellet egy hordozható és nekem tetsző hangszóró ami kellően hangosan szól és az akkuja is jól birja. Tény nem tökéletes, de igy is az egyik legjobb amit hallottam. A hangja meg helyfüggő, nagyon számit hova rakjuk. Átlagban én is olyan 50-65% hangerőn használom zene hallgatásra. Teljesen hangerőn ritkán használom, néha még zavar is ha ordit. Inkább Kültéren van szükség a nagyobb hangerőre. -
B1T3
addikt
válasz
Max1mus
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy a telefon mikrofonja, amellyel rögzítette, annyira adja vissza a valós hangzást, hogy ha a képi anyagot helyettesítenénk szinte bármelyik hasonló árfekvésű hangszóróval, ugyanannyira lenne reális…
Nagyjából semennyire. Inkább hangulatkeltő videó.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Teljes hangerőn ment, Xiaomi Mi A2 Lite-al rögzitettem, a régi Xperia SP-ről ment a zene. De támogatja a bluetooth 4.0-át , akkár csak a Dockin.