- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Ha „asztali számítógéphez IS” használnád, de elsősorban hordozhatóként, akkor a mostani 34 ezres áráért nem annyira rossz azért a Charge 4, hiszen azért vannak olyan extrái, hogy vízálló, illetve tudsz róla telefont tölteni. De basszusban azért nem a legütősebb ajánlat, ha nagyon fontos szempont, hogy mélyre menjen.
Ebben az említett Dockin D Fine is jobb, vagy most szintén nagyon jó áron érhető el a Harman Kardon Onyx Studio 5 is, amely gyakorlatilag mélyebbre lemegy, mint a JBL Boombox, csak természetesen max. hangerőben jelentősen elmarad attól, valamint a kialakítása miatt számítógép mellé nehézkes lehet az elhelyezése. -
carl18
addikt
Hát a Charge 4 nem egy olcsó darab, ha lehető legtöbb teljesitmény akarod inkább Dockin D Fine. Vagy érdemes kicsit többet hozzá rakni és vásárolni egy Xtremet. Ha ár-érték arányba nézzük szerintem nem éri meg a Charge 4.
Én is még Tavaly azon gondolkoztam mit vegyek, Végül a Dockin mellet választottam. Jó basszus, nagy hangerő, és remek akku idő.
Gondoltam Charge 4/Sony XB31-32-re is, de valahogy a Dockin fele húzott a szivem.
A Charge 4 szemembe 30E forintot ér maximum,
( Múltkor próbábol a mellékelt Jack kábellel rákötöttem a gépemre a Dockint, úgy néztem rajta végig a Terminátor 2-őt. Teljesen élvezhető volt.)
Charge 4 vs Dockin
Lényegesen érezhető melyik a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest