Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire Man #7146 üzenetére
JBL-t hallgattam az Euronicsben, a telt basszust jól veszi ha nem szabad téren van (fal előtt pl) közép kicsit sovány, de party hangszórótól ugye nem várunk telt egyenletes hangot. Nagyon durván lehet a hangerőt adagolni neki.
ION Blockrocker-ből én is vettem, nem az általad írt modellt, hanem egyik elődjét. Nincs túlreprezentált mély és cincogó magas sem, egész egyenletesen szól. Az enyémnél nem műanyag váz van, hanem préselt papír (jaja!), az a fajta amivel a raklapos gépek sarkait is védik, csak persze sokkal vastagabb változatban. Ez az újabb számomra kérdés miből van...
Papíron a teljesítmény JBL felé vezet, plusz ugye azt az ION-t már nem forgalmazzák MO-n hivatalosan, kifutott, mégis azt mondanám hogy az ION-t venném ha elérhető lenne.Kényelmesen kezelhető (bőrönd), iszonyatosan strapabíró, a hangszórók védettek stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest