Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
válasz
Petyuska111 #6999 üzenetére
Nekem egy ilyen Logitech Bluetooth audio adapter cuccom van hifi mellé, teljesen jól működik, az erősítő egyik bemenetére kötve könnyen rá lehet csatlakozni az eszközre telóról.
Annyi, hogy nagyobb hangerőre kell tekerni, ezen túl az adott hifin múlik a többi. -
Breki
veterán
válasz
Petyuska111 #6999 üzenetére
A GGMM4 az egyik legjobb legminőségibb cucc rajtad kívül még nem nagyon hallottam olyat akinek nem tetszene.
Mivel nekem elég spéci tuningolt hi-fi-m van így én beszereztem hozzá ezt.
Nagyon jól szól, csak ugye nincs hozzá Aptx támogatás.
Ja most esett le te vagy az aki nem hallja a különbséget az MP3 és FLAC között és nem érti miért fontos az Aptx
Vedd úgy, hogy nem szóltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Battlefield 2042
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Google Pixel topik
- BMW topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged