- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
,,Szinte az összes kínai hangszóróban benne van a rádió, inkább 10E alatt keres valamit ami rádióval rendelkezik és hazai garis."
A többségükben annyira gyenge, hogy a helyi adókon kívül mást nem igazán képesek befogni. Én eddig egyedül a Sencor SSS 101-et tapasztaltam jónak úgy, hogy jack kábelt dugtam az auxra. A JBL Tunert is próbálgattam már Mediaban, ami szerintem jópofa a DAB és RDS FM rádiójával, és hangzásra is elfogadható, de tényleg sok érte a 30 rongy.
-
Cyborg
őstag
Mivel Németből jön, meg az is, amit sky11 linkelt, így arra már semmi nem jönne, csak postaköltség.
A sky11 által linkelt 100Euros nem biztos, hogy szállít Mo-ra, meg kellene kérdezni, de mivel csak elméleti síkon játszom a gondolattal, így nem fogok írni nekik. Ez dockin még mindig jobban bejön formára, mint a Doss Soundbox XL, még nem vetettem őket össze, de a forma mindenképp a Dockin mellett szól nálam....Oluv kapott vmi szponzor félét, uh folytatja a teszteket, kapott a Marshalltól is speakert tesztre, egy Killburn 2-őt. Lesz még tesztje bőven, meg frissíti az adatbázist is, uh no para, úgy néz ki, rendeződnek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy ruhás topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Update 09.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest