- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
Szombaton Mac Audio MMC 900-at járattam meg az euronics áruházban. Gondoltam mi ez a villogó műanyaghalmaz
Aztán amikor megszólalt az a 2 db 16 cm-es mély csak néztem. Szobába egyértelműen ilyen való. Extreme régen 90e Ft volt ( igaz más felhasználási kategória ). Ehhez képest ez 74e Ft. Szeretem azokat a cuccokat, amik alacsony hangerő mellett is telt hangzást nyújtanak. Van otthon egy Wharfedale SW-150-em. Talán akkorát nem szólt, de meglepett az tény...
-
LanyUs
őstag
MRS 555: Igen ezt említettem is. Viszont 20-as erősségen még teljes hangkép fogadott mélyekkel+magasokkal. Ellentétben az Extreme 1 gyengülő és puffogásba átmenő mélyével szemben ( egymás mellé tettem őket ). Tehát az a 20-as fokozat megfelelő forrásból "hangos" ám. Pl. hugom 3 éves kislánya mellett nem is tudtam 8-as fölé tekerni, mert már "üvöltött" a zene. Akksi szempontból is jó ötlet, mert így garantálva a hosszú üzemidő.
Extreme: Gondolkodtam még egy Extreme 1-esen és párban használni, de a következő gondolatmenet megállított.
+1 hangfal -> 2 hangfal már nem hordozható nyakba akasztva -> ahová nem elég 1 db oda már nem hordozható hangfal az igény + 120e Ft-ért már nyílik a tér a minőségi termékek felé. Az más kérdés, hogy telefonos equalizer programmal már-már elfogadhatóan szól az extreme is. Elektronikai hibától nem félek, mert max. 70-80%-on használom, napra nem teszem ki, nem töltök róla telefont, nem frissítek drivert és nem állítgatom a mély frekvenciát sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Vicces videók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Corsair K100 RGB INGYEN FOXPOST
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged