Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damonhill
csendes tag
Pont ezért választottam, hogy kelljen csak valami okos eszközre hagyatkoznom ha megszeretném szólaltatni. Ha kell rádugok pendrive- ot, ha kell rádiót hallgatok. Közben megérkezett, első benyomásaim pozitívak.Valóban nem picike darab, de egy hátizsákban simán elfér. minőségi darabnak látszik elsőre, gumírozott házzal. Nem vagyok egy vájtfülű, és eddig ilyen tipusú hanfalakban a saját Divoomomon kívül egy JBL Charge 3- at hallottam csak. A Divoomhoz képest elsőre talán nincs olyan karakán basszus, olyan "kellemesen"szól számomra. Mindenből van ami kell, de semmi gyomorforgató. Hangerőben simán megveri, szerintem majd duplája lehet. Szerintem játszani kellene a hangszabályzókkal a lejátszó eszközön, akkor lehet mást mondanék. Amikor a Jbl- t hallgattam, az számomra egy basszus puffogás volt, de lehet másnak az tetszik. Doss- t és Dockin-t nem hallottam még, lehet ezek megverik hangzásban és hangerőben is, de számomra ez is hangos. Van benne egy kupon, ami ha rendelek egy másik ugyanilyen hangfalat akkor annak az árából 50 euro lejön, és ugye ezt lehet sztereoban hallgatni TWS funkcióval. Azt gondolom így már akar egy félnormális házibulit is le lehetne vezényelni :-) . 30 ezer pénz volt, 3 év garival. Ha megtetszik és él még az akció a másik darabra akkor lehet veszek még egy darabot, így szinte semmi vezetékkel lehet kiépíteni egy sztereó rendszert nagy relatíve nagy hangerővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest