Új hozzászólás Aktív témák
-
Damonhill
csendes tag
válasz
pècsimunkás #5242 üzenetére
Miért olyan nagy baj ez? 😀 Áram szinte mindenhol van, max. powerbankkal nem tudod tölteni. Horgászathoz meg szerintem nem ezt vinnéd magaddal😃. Ellenben simán tudod hallgatni töltés közben is.
-
Damonhill
csendes tag
Dicséretes a próbálkozás Carl18
. Nehogy majd a Harmannal vagy a Bose- val valami szabadalmi vitád legyen a végén
. Láttam a Dockin oldalán hogy a d fine- nak kijött egy update- olt változata erősebb akkumlátorral, apx- es bluetooth-tal . na meg sztereoba lehet kettőt kötni. Csak picit drága. Nekem is közben megjött a második Energy Music 9 hangfalam. Sztereoba kapcsolva őket,teljesen megnyílik a hangtér. Sokkal élvezhetőbb az egész történet. Nem tudom a mega 2 x 40 wattja sztereo módban mit tud, de ez már így rendesen hangos :-) . Sokat agyaltam hogy megérte - e erre a történetre kiadni 55 ezer magyar forintot, de már nem bánom
Az ajándékba kapott kistesó 5- ös sorszámmal meg végülis nem rossz, persze ha nem a nagytesó után hallgatod
. Ez simán hordozható,kb. a fele a Divoom 500- asomnak, kb . nyolcada mint a nagytestvére.
-
Damonhill
csendes tag
válasz
pècsimunkás #5166 üzenetére
Jónak tűnik, jobban hordozható mint az enyém, meg vízálló is. Meg hát Dockin :-) . Én is megrendeltem hozzá a párját nemrégen, így lesz kettő sztereóban. Regisztráltam az elsőt, így jött rá 50 euró kedvezmény valóban. Csak a szállítási díj sajnos 30 euró lett ide, el is ment a kedvem , de megláttam hogy most akcióban adnak hozzá egy másik kissebb hangszórót- ami itt nálunk 15-20 ezer forint-, így végül megrendeltem. Így mindenestől 25 ezer lett. Kíváncsi leszek mire megy a kettő egymással :-)
-
Damonhill
csendes tag
Pont ezért választottam, hogy kelljen csak valami okos eszközre hagyatkoznom ha megszeretném szólaltatni. Ha kell rádugok pendrive- ot, ha kell rádiót hallgatok. Közben megérkezett, első benyomásaim pozitívak.Valóban nem picike darab, de egy hátizsákban simán elfér. minőségi darabnak látszik elsőre, gumírozott házzal. Nem vagyok egy vájtfülű, és eddig ilyen tipusú hanfalakban a saját Divoomomon kívül egy JBL Charge 3- at hallottam csak. A Divoomhoz képest elsőre talán nincs olyan karakán basszus, olyan "kellemesen"szól számomra. Mindenből van ami kell, de semmi gyomorforgató. Hangerőben simán megveri, szerintem majd duplája lehet. Szerintem játszani kellene a hangszabályzókkal a lejátszó eszközön, akkor lehet mást mondanék. Amikor a Jbl- t hallgattam, az számomra egy basszus puffogás volt, de lehet másnak az tetszik. Doss- t és Dockin-t nem hallottam még, lehet ezek megverik hangzásban és hangerőben is, de számomra ez is hangos. Van benne egy kupon, ami ha rendelek egy másik ugyanilyen hangfalat akkor annak az árából 50 euro lejön, és ugye ezt lehet sztereoban hallgatni TWS funkcióval. Azt gondolom így már akar egy félnormális házibulit is le lehetne vezényelni :-) . 30 ezer pénz volt, 3 év garival. Ha megtetszik és él még az akció a másik darabra akkor lehet veszek még egy darabot, így szinte semmi vezetékkel lehet kiépíteni egy sztereó rendszert nagy relatíve nagy hangerővel.
-
Damonhill
csendes tag
Elvileg 40 watt magas hangnyomással. A tesztek alapján ezt tudhatja is. Baromi nehéz olyat találni amiben" minden " benne van amit szerettem volna. Ha mégis benne volt ,akkor vagy nem volt benne akkumlátor vagy borzasztó drága volt. Próbáltam wifiseket is, de aztán arról letettem. Olyat szerettem volna ami jóval hangosabb mint a Divoom, mert hasonló hangerőnek nem sok értelme lett volna újra. Ez mondjuk két kiló, nem az az ultra de hordozható kategória :-) De a puding próbája az evés, majd akkor kiderül mit tud :-) . .
-
Damonhill
csendes tag
Hosszas vívódás után , több száz darab hangszórót átnèzve végül az Energy Music Box 9 mellett döntöttem. Szerettem volna ha van benne rádió, usb, és mellette nagyobb hangerőn szól mint a Divoom 500- as hangszóróm . Viszonylag jókat olvastam róla, hát kíváncsi leszek 😃.
-
Damonhill
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Nekem is van Divoomom, csak azon gondolkodtam ha a Mega annyival hangosabb lenne mint szerintem amennyivel nem, akkor esetleg vennék belőle az ára miatt. A bulikban nagyobb hangja lenne esetleg mint a Divoomnak, elfogadható minőség mellett. Az a bajom hogy nem találok olyan hangfalat nagyon amiben minden benne lenne ami lehetséges . Ha van venne wifi meg jó is a hangja, akkor nincs benne akkumlátor. Ha van benne akkumlátor akkor meg nincs benne wifi meg usb a pendrivenek.
-
Damonhill
csendes tag
Mi a különbség hangerőben a Mega 40 watt- ja és a Divoom 20 watt- ja között? Kétszeres hangerő?
-
Damonhill
csendes tag
Köszi szépen. Van még egy Akai party hangfalam a Divoom mellett amely elvileg 30 wattos de a Divoomhoz képest nagyságrendekkel hangosabb, persze lényegesen rosszabb hangminőséggel sajnos. Ezeknél gondolom a középtartomány van kiemelve pont a nagyobb hangerőigeny miatt. 3 fajta hangfalban gondolkodom, a Doss, a Dockin, s nálam bejött a képbe a Xiaomi network speaker ami nem aksis ellenben elvileg sokkal több dologra képes.
-
Damonhill
csendes tag
Sziasztok! Egy Divoom onbeat 500 mellett megéri- e beszerezni egy Doss soundbox Xl hangszórót? Mennyi hangerőbeni előrelépést jelenthet? A Divoom bár valóban nagyon jól szól a lehetőségekhez képest de ha nagy a háttérzaj akkor elfogy max. hangerőn. Vagy a Doss mennyivel van elmaradva a Dockin mögött? Köszönöm.
-
Damonhill
csendes tag
Sziasztok! Rendeltem egy Muse m- 630 bt tipusú bluetooth- os hangfalat , esetleg valakinek tapasztalata van vele? Nincs benne akkumlátor, külsőleg megtetszett, talán nem lesz gagyi. Valami Francia cég gyártja, sok egyébb mellett. A honlapjuk normális, de sok infó nincs róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- DJI topic
- Anime filmek és sorozatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Hálózati / IP kamera
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest