- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18897 üzenetére
Oluv csak megkapta valahonnan az ukázt, hogy tegye ki az amazon-os link-eket ...
Viszont aki vásárolt már amazon-ról tudja, hogy a végső ár – pláne magyar címre – nagyon nem az lesz, mint amit a termék oldalán lát ...
Szóval még mindig a gyártó oldala a legolcsóbb. A 112$ pedig azért "nem rossz", mert – ha emlékszel rá – mi is annyiért vettük.#18899 Bullitz
Tényleg nem játszik a magyar cím. Egy pillanatig azt hittem, hogy rájöttek 1 Eur ≠ 1 USD, de nem. Az EU-s shop esetén is ugyanez a helyzet. A desztinációval lehet gond ...
Lehet carl18 rendelését követően még mindig keresik a megfelelő szállítócéget.
FYI: osztrák címre viszont lehet. Ha van kinn ismerős, akkor érdemes lehet "futni egy kört".Jelentem én Magyarországon élek, és semmi pénzért nem mennék el innen sehová. Vannak itt is jó akciók, és ha az ember figyel, és/vagy élelmes, akkor itt is (innen is) minden megoldható. Speciel az Uboom X-et anno itthonról többen 112$-ért szereztük be.
Ha már élelmesség: én írnék nekik a helyedben ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3D nyomtatás
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 4
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest