- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
" ... de valódi teszt nincs róla."
Azért már akad pár használható (persze nem Alan Ross szintű elemzés) review (pl.). Meghallgattam én is párat, mert – ahogy korábban írtam – erősen agyaltam a beszerzésen. Végül legyűrtem a bennem szunnyadó konzumidiótát.Távirati stílusban:
• Az Xtreme 4-et szerintem veri. Aki annál nagyobb hangszórót semmi szín alatt nem akar, jó alternatíva lehet.
• A szoftveres támogatás nagyon ott van (ebben veri az Earfün-t).
• Hangminőségben viszont az Uboom X a nyerő. Egyértelműen, jól hallhatóan (többek között Oluv beállításainak köszönhetően).
• Ár: igencsak versenyképes (pláne az early bird-ös ~36e Ft volt az).Nekem a LAVA akkor lenne alternatíva, ha Oluv-ot a közelébe engedték volna, és megcsinálhatta volna vele azt a csodát, amit az X-el tett. Persze, akkor sem lenne olyan hangos, max. hangerőn ugyanúgy hamarabb fogyna el, de nekem speciel nem is kell az a hangerő, amit a X tud.
Azt hiszem most jó ideig marad a Motion+ és az Uboom X.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest