Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Tristis #18460 üzenetére
Szerintem meg is válaszoltad a saját kérdésed: Motion+
Mind a mai napig nincs méret / ár / tudás szinten hasonló. Mondjuk a Tidal ennek is overkill – ahogy kb. minden bt. hangszórónak – de jobbat tényleg nem tudok mondani.
Az UBoom L kb. ugyanez a kategória, de az csak SBC-t (és talán AAC-t) tud.#18461
"Veszek egy X600-asat Fuck it!" – azért én egy fillért nem adnék. A kamu Spatial Audio, és az egekbe húzott magasak ..." ... hogy mit tud a Motion+ -hoz képest." – ha mégis bevállalod, kíváncsi leszek. Tuti hangosabb, de hogy jobb-e? Kötve hiszem (ill. meg vagyok róla győződve, hogy nem).
-
Tristis
őstag
válasz
Tristis #18460 üzenetére
Elnézést, azt hiszem megválaszolom magamnak a kérdést az alábbiak szerint: "Veszek egy X600-asat Fuck it!"
Majd mesélek róla, ha már hifiztem jópár évet aktívan (mentünk mindenkihez és mindent széthallgattunk), hátha kellően részletesen le tudom írni, hogy mit tud a Motion+ -hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest