- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kültérre szerintem egyértelműen ilyen boombox kategóriás hangszórók a legjobbak. A korábban említett eszközöket kiegészíteném azzal, hogy Janaboy kolléga talált amazon-on akciós JBL encore-t (~90e), ami megintcsak egy nagyon jó vétel lehet ennyiért.
A Bang Max-nak valóban van vonalbemenete, ha ez fontos, akkor nem tudom, hogy a többi alternatíva tud-e lenni, ill. azokon van 3.5-ös jack, de az megint más. Egyébként, ahogy korábban olvasgattam a Bang Max-ban sok a mély, de a többihez képest nem szól tisztán. A Tribit (SB Blast ~65e), Soundcore (pl. Boom Plus ~41e, az újabb valamivel drágább), Earfun (Uboom x, amit most sok fórumtárs vár, mert a szállítással vannak gondok, de ~50e körül biztosan nagyon jó vétel lesz az is) vonal tipikusan kifejezetten jó ár-érték arányban vannak, hogy ezen belül mi a legjobb, az más kérdés, érdemes ezeknek kicsit utána olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lian Li O11 mini snow edition // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest