Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Remélem, ha már eléggé megszenvedtem a megrendelésével (először a netes vásárlási limitről feledkeztem meg, aztán arról hogy ma már vásároltam
), így minden bizodalmam belé vetettem 
Nem a 'buhogós', hanem inkább a 'puha' mélyeket kedvelem, (olyanokat mint például ami ezekben a zenékben van [link1] [link2] (kínai, csak szólok előre
- Spotify-on egyébként szebben szól)), van egy szimpla 2.1-es mli-480 hangszórószett a pc-re kötve, ha hozza közel azt amit az, akkor boldog leszek 
#15949 Czimby, oks, egyébként sem hiszem hogy túlzottan max hangerő környékén használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), így minden bizodalmam belé vetettem 
- Spotify-on egyébként szebben szól)), van egy szimpla 2.1-es mli-480 hangszórószett a pc-re kötve, ha hozza közel azt amit az, akkor boldog leszek