Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
Peaceliker #15562 üzenetére
Szerintem nem kell szétekuznod. Némi Alan Rossos custom EQ finomítás. Nekem kollégám is rendelt a múltkori kuponnal(kb. 52 E lett), aki itt csoporttag, és elégedett vele. Úgy gondolom nem bánod meg. Az áráért kellemes hangzást kapsz. És kb. akár mai elektronikus, akusztikus, vagy rock szól rajta, simán élvezetes a zenehallgatás. A Tribit S.B. robosztusabb, ferrit hangszórómágnesekkel, a driverek nagyobb átmérőkkel, rendelkeznek, teltebb mélye is van, nagyobb az erősítője teljesítménnye is. 5,7 kg, mondhatni van benne anyag. Az Anker MB Plus-a 2,5 kg. Neodímium mágnesek, kisebb driverek, más kialakítás. Pille ha cígeled. Olyankor előny. (Ahhoz képest meglepően dinamikus tud lenni.) Ha már tesztelgetted, járattad, kiváncsi leszek a véleményedre, mennyire jön be a MBP hangzás.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #15562 üzenetére
Na majd kiderül, berendeltem egyet, mi történhet
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged