- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Magisk
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
szab120 #14890 üzenetére
Most 110k a legolcsóbb helyen a Samsung, lazán megér annyit.
Go Play-nél biztosan vannak jobban/szebben szóló darabok, én csak a saját tapasztalatomat írtam le vele kapcsolatban, valószínűleg én is hallanám a különbséget egy komolyabb cucc javára. Onyx-nál is vannak magasak, persze, írtam is, hogy külön-külön hallgatva nem tűnne fel, hogy kicsit tompábban szól a közép-magas (én legalábbis így hallom), cserébe lekenyerez a mélyekkel (ami viszont meg néha nekem már sok - nem a minősége, inkább a mennyisége). Átjött fater, nézte, hogy mit hallgatok, milyen hangszóróim vannak, ő kb semennyire nem ért hozzá, szarul/kevésbé szarul/jól/nagyon jól szól osztályozás megy, és valamiért neki is a Samsung jött be a legjobban, "tisztábban szól".
Költözés után lesz egy csomó cuccom, amiket már nem fogok használni, vagy akár kirakni dísznek, ott is lesz fejvakarás, hogy mi marad, mi megy (pl Samsung innov8, Nokia E72, amik ma már inkább csak telefonok, mint okostelefonok, de egyszerűen jó néha kézbe venni, megnyomkodni, kicsúsztatni, sajnálom eladni, de már nem tervezem kiállítani polcra, fiókban meg csak elfelejtődnek). Nehezen válok meg dolgoktól, és utólag sokszor meg is bánom...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- iPad topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest