Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
Cyborg
üzenetére
Úgy csináltam. Megadtam a telefonszámot a címnél. (Nem a sajátomat, hanem azét, aki otthon van.) De egyelőre semmi. A tegnapi levelemre azt írták, hogy ők se tudnak utánajárni a csomagnak, mert a szállításért és a teljes logisztikai folyamatért kizárólag az Amazon felel... eu.soundcore rendelés. Tehát most se a UPS, se a Soundcore, (se én) nem tud semmit a csomagomról.
Türelmet kérnek, várjak 8 napig, ha nem jön meg közben, jelezzem és küldenek egy új csomagot. -
silver10
aktív tag
válasz
Cyborg
üzenetére
Erre emlékszem. A tied egy Amazonról történő vásárlás volt, a mienk meg a de. Soundcore.comról. A címzés nekem biztos, hogy rendben volt. Telefonszám is stimmelt. Mégsem tudott az ügyintéző róla semmit Vecsésen. Bár nekem a legutóbbi (tavalyi) Amazonos vásárlásom is rendben megjött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Türelmet kérnek, várjak 8 napig, ha nem jön meg közben, jelezzem és küldenek egy új csomagot.