Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Aureal
üzenetére
másokkal szembeni intolerancia az ők cuccaik és tapasztalataik aláásása ügyén a nagy hiba!
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, akkor elnézést kérek a többiektől,
nem ez volt a lényege, hanem a lutri, amit továbbra is fenntartok, nyilván ennek a mértéke a tapasztalat/hozzáértés függvényében változik/változhat, bár még akkor is eléggé szubjektív, azért a puding próbája még is csak az evés...Egy hangszóró meg ha tényleg jó, akkor az nem tesz ebben különbséget, mert akkor kvázi nem is jó hangszóró!
Ez még az úgymond nagy márkáknak (pl. jbl) sem mindig sikerül de attól még nem mondanám rossz hangszórónak, sokszor egy eq is csodát tud művelni
Sajnálom, tényleg nem akartam ezeket felhozni, csak nem tudtam hova tenni a reakciódat, pláne az előzmények tekintetében, szerintem ezt ugyanúgy megbeszélhettük volna privibe, ...na mindegy, részemről fátylat rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
nem ez volt a lényege, hanem a lutri, amit továbbra is fenntartok, nyilván ennek a mértéke a tapasztalat/hozzáértés függvényében változik/változhat, bár még akkor is eléggé szubjektív, azért a puding próbája még is csak az evés...